Με γνώση κι αγάπη για το ποτό…

H καταγωγή της οικογενειακής κάβας Stafilina κρατάει από την Κωνσταντινούπολη. Εκεί ιδρύθηκε το 1927 η ποτοποιία Stafilina, η οποία δραστηριοποιήθηκε στην παραγωγή ούζου και λικέρ, δημιουργώντας ξεχωριστές γεύσεις, βγαλμένες μέσα απ’ την παράδοση.

37 χρόνια αργότερα, την άνοιξη του 1964, η Stafilina εγκαταστάθηκε στη Νέα Σμύρνη, κουβαλώντας, φυσικά, στις βαλίτσες της όλες τις οικογενειακές της συνταγές, αλλά και εμπειρία χρόνων στο χώρο του ποτού και του κρασιού.

Σήμερα, η Stafilina είναι μία πλήρως ενημερωμένη κάβα, με 1000 διαφορετικές ετικέτες αποσταγμάτων, οίνων και ποτών, αλλά κι ένα ολοκληρωμένο κατάστημα για τους λάτρεις της γεύσης, με κορυφαίες, γλυκές κι αλμυρές, delicatessen προτάσεις απ’ την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Πάνω απ’ όλα, όμως, είναι η γνώση, η εμπειρία και η εξειδίκευση των ανθρώπων της Stafilina, που εγγυάται ότι φεύγοντας από εδώ, θα έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή. Η οικογένεια Θηραίου, με βαθιά αγάπη για το χώρο του κρασιού και του ποτού, συνεχίζει την πορεία που ξεκίνησε σχεδόν 90 χρόνια πριν· είτε ξέρετε τι ψάχνετε είτε αναζητάτε κάτι νέο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τους εμπιστευτείτε.

Είναι σίγουρο πως θα φύγετε απόλυτα ικανοποιημένοι και θα επιστρέψετε ξανά στη Νέα Σμύρνη, για μικρές ή μεγάλες απολαύσεις!

Κάβα Stafilina, Αιγαίου 18, Νέα Σμύρνη. Τηλέφωνο: 210 9335870